martedì 16 dicembre 2014

Shiloh, combinatie perfecta intre Angelina si Brad Pitt. Cat de frumoasa este fiica celui mai celebru cuplu din showbiz

Shiloh Jolie-Pitt se anunta inca de pe acum a fi o tanara de o frumusete rapitoare. Fetita in varsta de 8 ani si-a insotit tatal si cei doi frati mai mari la premiera filmului Unbroken si a impresionat cu trasaturile sale deosebite. 


Shiloh pare o combinatie ideala intre doi dintre cei mai frumosi actori de la Hollywood. Nu este de mirare ca micuta este atat de frumoasa, avand in vedere ca parintii ei sunt Brad Pitt si Angelina Jolie.  Ce-i drept, micuta seamana mai degraba cu tatal sau: blonda, cu ochi albastri si cu un stil baietesc.

Citeste si: Angelina Jolie, la prima aparitie dupa accidentul rutier in care a fost implicata. Cum a aratat vedeta 
Imbracata la costum, Shiloh ar fi putut fi lejer confundata cu un baietel, insa lumea s-a obisnuit deja cu stilul masculin al fetitei. Desi s-au scris sute de articole in tabloidele internationale despre felul in care se imbraca micuta Shiloh, Angelina nu a pus niciun fel de presiune pe ea si a lasat-o sa faca propriile alegeri.

"Eu cred ca este fascinanta prin alegerile pe care le face. Nu sunt genul de parinte care sa isi forteze copilul sa faca ceea ce nu vrea. Asta ar insemna sa fiu un parinte rau. Copiii ar trebui sa fie lasati sa se exprime, fara sa ii judecam, pentru ca asta este o parte importanta din procesul lor de maturizare", spunea mai demult Angelina Jolie.
"Ii place foarte mult sa poarte treninguri si costume. Deci, cel mai adesea, poarta un costum cu cravata si o jacheta sau un trening. Vrea sa fie baiat. Asa ca a trebuit sa ii tundem parul. Ii plac numai lucrurile de baieti. Crede ca este la fel ca fratii ei", a mai spus Angelina.
In schimb, sora mai mica a lui Shiloh, Vivienne pare multimita in pielea ei. In varsta de 6 ani, Vivienne este la fel de frumoasa ca si Shiloh.

FONTE

Nessun commento: