venerdì 7 novembre 2014

Un barbat se va lasa inghitit de o anaconda uriasa, de 10 metri lungime. Motivul pentru care face asta

Un biolog care a creat un costum special "anti-sarpe" se va lasa inghitit de o anaconda pentru un documentar special ce urmeaza a fi difuzat la sfarsitul anului.

In "Mancat de viu", Paul Rosolie intentioneaza sa imbrace costumul, iar apoi sa devina "hrana" pentru uriasa reptila din jungla amazoniana, a carei lungime poate sa ajunga si la 10 metri, relateaza Daily Mail. Paul va filma totul cu o camera pe care o va avea cu el in acele momente.
Documentarul produs de Discovery Channel va fi difuzat la sfarsitul anului, insa deja a starnit nemultumirea iubitorilor de animale, care spun ca ceea ce face el este "un act de abuzare a animalelor".
Deloc surprinzator, Rosolie, in varsta de 26 de ani, ii dezaproba. "Daca m-ati conoaste, ati sti ca nu as rani niciodata o fiinta vie", a scris el pe Twitter. "Dar va trebui sa urmariti documentarul ca sa vedeti cum se intampla", a completat.
Paul Rosolie, care a fost supranumit "Indiana Jones din Amazon", este un cunoscator al speciilor care populeaza jungla amazoniana, dar si a celor din India, Indonezia, Brazilia si Peru. Pe langa protestul iubitorilor de animale, mai sunt si oameni care ii atrag atentia ca un sarpe anaconda intotdeauna isi ucide prada inainte de a o inghiti.


fonte protv

Nessun commento: